Kiállítások Geresdlakon

< < Vissza a kiállításokhoz

A támogatott pályázati program megvalósulása
A Német Önkormányzat Geresdlak a BMI-LDU Jugendbegegnungstätte pályázatán bútorokat, sport és elektronikai eszközöket nyert. Az önrésszel együtt kicsit több mint egymillió forintból egy komplett ifjúsági tér kialakítását lehet megoldani a német önkormányzat jelenleg felújítás előtt álló épületében. Az elnyert eszközök már használatban vannak, az eltelt rövid idő alatt a fiataloknak és a település lakosainak is szolgáltak már örömökkel. A fiatalok a sporteszközöket próbálták ki, részükre március végén asztalitenisz versenyt rendezünk. A hordozható erősítő és vezeték nélküli mikrofon a fiatalok részére szervezett januári szánkóversenyen kívül a település lakosainak a szolgálatába is álltak. Az erősítő és mikrofon a geresdi felújított templomtorony megáldásánál és a keresztút alatt is segítette a Dr. Udvardy György püspök urat a hangosításban.

Köszönjük a BMI-nek és az LDU-nak a támogatást, ami további motivációt ad német önkormányzatunknak az előttünk álló munkához és céljaink eléréséhez.

Bilder


Jugendprogram. Alesis Mobilverstärker auf der rechten Seite.

Dorfprogramm mit Hilfe der Deutschen Selbstverwaltung. Alesis Mobilvertärker in Betrieb bei der Einweihung des neuen Kirchenturms, mit dem Bischoff Dr. Georg Udvardy in Geresd.


Sportgeräte in Betrieb.


Möbel bei der Benutzung.

Támogatóink:
Pályázatok